Wijnwinkel

De wijnwinkel van WijnhuisLochem, de 'mooiewijnkast', vind je bij Tante Pos,
Molenstraat 1 in Lochem.

 

Openingstijden Tante Pos

  • dinsdag t/m vrijdag van 10.00 - 18.00 uur
  • zaterdag                    van 10.00 - 17.00 uur

Hier kun je je wijnvoorraad aanvullen, met wijnen die op dat moment op voorraad liggen. Op de zaterdagmiddag ben ik vaak aanwezig voor wijn- en/of wijn-spijsadvies. Wil je weten welke wijnen ik dan in de schijnwerper zet, meld je dan aan voor mijn nieuwsbrief, zo blijf je op de hoogte.

Een uitgebreidere kennismaking met de wijnen van WijnhuisLochem is mogelijk tijdens een masterclass. Aan de hand van een thema neem ik je in een tijdsbestek van ongeveer een uur mee naar een land, een wijngebied of stad en proef je de wijnen van het thema. Er gaat een nieuwe wereld van smaken voor je open! Heb je interesse? Schrijf je dan in,
het maximaal aantal deelnemers is 16. Vermeld even om welke masterclass het gaat.  Je ontvangt dan een bevestiging van inschrijving.

 

Heb je altijd al meer over wijn willen weten dan is de wijncursus wellicht iets voor jou. In 4 avonden leer je meer over de tuin en de keuken van de wijnboer maar ook over wijn-spijs combinaties. Heb je interesse of vragen, stuur dan een mail naar wijnhuislochem@gmail.com.

de 'mooie wijnkast'
de 'mooie wijnkast'