Over WijnhuisLochem

WijnhuisLochem, al meer dan 25 jaar de lokale wijnleverancier voor de meest bijzondere wijnen in Lochem en omgeving. Bij ons is alles anders, de wijnen, de presentatie en de distributie.

 

De wijnen uit ons assortiment worden geïmporteerd door een aantal kleine, gespecialiseerde wijnkopers in Nederland en België. Met een distributie voornamelijk in de betere gastronomie. Nu ook bij jou op tafel.

 

De wijnen

Bijzondere wijnen selecteren is een kunst. Bij voorkeur wijnen zonder toegevoegde sulfiet, op basis van wilde gisten, natuurlijke fermentatie, zonder corrigerende toevoegingen, ongefilterd, ongeklaard. Wijnen die helemaal passen in het huidige tijdsbeeld van biologisch en biologisch-dynamisch werken. Waar de wijnboer zelf nog dagelijks in de wijngaard te vinden is. Bij deze wijnen is kleinschaligheid troef (deze wijnen kunnen per definitie nooit grootschalig gemaakt worden). Wijnen van de mooiste percelen (bodem, ligging), gemaakt met aandacht en passie. Wijn als een kunststuk in je glas. Deze wijnen tref je aan in het wijnassortiment van WijnhuisLochem.

 

Distributie

Bij afname van minimaal 6 flessen is aflevering (in de regio Lochem), gratis.

 

 

 

RobBroekman

T: 0622208681
E: wijnhuislochem@gmail.com