Wijnassortiment

Hoe vind je jouw lievelingswijn gemakkelijk terug in het assortiment? Bij je wijnkeuze heb je vaak al een voorkeur voor een land. Of meer ingezoomd, een gebied waarbij de “grote” stad in dit gebied het meeste houvast geeft. De stad kunnen we vaak plaatsen, de naam van het gebied is vaak minder duidelijk. De stad is dus het uitgangspunt van onze assortimentsopbouw. Ik neem je graag mee naar een stad en het omliggende gebied en kom zo uit bij de wijnen van dat gebied.

 

Om een wijn te begrijpen moet je het gebied begrijpen. In mijn blog neem ik je mee op reis naar deze gebieden en kom je meer te weten over belangrijke wijnsteden, druivenrassen,  etc. Hoor graag wat je ervan vindt en laat me weten mocht je relevante aanvullingen hebben. 


Frankrijk

Van Bourgogne tot aan Provence en van Loire tot Roussillon, een overzicht van onze selectie wijnen vind je in ons assortimentlijst Frankrijk.Italië

Van Piemonte in het noorden van Italië, tot Puglia in de hak en van Alto Adige tot Sicilië, een overzicht van onze selectie wijnen uit Italië vind je in ons assortimentslijst Italië.Spanje

Van de Penedès tot aan Estremadura en van Galicië tot aan Valencia, een overzicht van onze selectie wijnen uit Spanje vind je in onze assortimentslijst Spanje.